Telia

januari 17, 2017 familjefokus.nu No comments exist

Den 17 januari hade vi premiär för vår föreläsning om föräldraskap till föräldrar. Vi hade fått kontakt med Telias personalklubb TIF som bjöd in sina medlemmar att komma och lyssna på oss. Vi kom till Telia i god tid för att installera oss och vår dator och småpratade lite med deltagarna medans de fikade. 

Som vanligt blev jag väldigt nervös när vi skulle starta men med Karin som parhäst känns det tryggt. Karin har ett enormt lugn och många föräldragrupper i bagaget så vad kan gå fel?

Det kom sjutton åhörare till oss på Telia. Det var blandat med far- morföräldrar och föräldrar vilket var en ny erfarenhet för oss. Alla var engagerade och delade med sig av sina erfarenheter av sitt föräldraskap och svårigheter de brottas med i vardagen. Efteråt frågade vi om vi kunde få in deras synpunkter på föreläsningen. Vi fick fin respons och förslag på förbättringar. Vi är så tacksamma för dessa synpunkter! När vi som socionomer och familjebehandlare ska sätta ihop en föreläsning till föräldrar är det inte helt enkelt att göra det intressant till alla. Vi grottar gärna ner oss i samspelet mellan förälder och barn, vill berätta en hel massa och visa exempel efter exempel. Nu har vi kortat ner det och gjort om föreläsningen en smula för att passa er bättre.

 Varje gång vi träffar föräldrar slås vi av den gemenskap och den styrka det ger att dela med sig och diskutera föräldraskap. Det är så roligt att få vara med om detta och vi ser fram emot nästa gång vi träffar er föräldrar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *