IMG_4935

Det är inte för sent att få en bättre relation till sina barn...

När vi arbetar med familjer ligger fokus på relationen mellan föräldrar och barn i åldrarna 0-18 år. Men vi har märkt att det inte alls är ovanligt att relationen mellan föräldern och mor/farföräldrarna är trasslig och att det påverkar hur det är att vara förälder till sina egna barn. 

Under åren som gått har vi sett att samtal kan var till stor hjälp och att det inte är för sent så länge alla fortfarande finns hos oss. Vi har sett att det är många föräldrar med vuxna barn som skulle vilja ställa till rätta men som har svårt att vet hur. Hur börjar man prata om det som varit som ett skoskav i relationen under många år? 

Börja med att kontakta oss så hjälps vi åt att hitta ett sätt att prata om det som varit så att ni ska kunna vara tillsammans nu, utan skav.

Ring eller skriv till oss... 

Senior

...eller till sin partner

Går det att prata om känslor och relationer när man är äldre? JA det går och det ska vi göra om ni vill! Oavsett om ni är ett par med många år, med- och motgångar tillsammans eller om ni är nya för varandra, kan det ibland behövas någon utomstående att prata med.

Kanske har ni...

  varit med om en kris som påverkat er  relation
  svårt att samarbeta
  slutat prata med varandra
  problem med närhet och intimitet
  ofta bråk och konflikter

Ring eller skriv till oss för att boka tid.