Välkommen hit!

Vi hoppas att du och din familj hittar det ni söker och att vi kan erbjuda er det stöd ni behöver.

Hos oss vill vi att ni känner er trygga och väl omhändertagna. Ert bekymmer är värt att prata om så att er familj kan komma vidare och må bra.

Det är Sara Winter och Karin Herrlander som startade och driver Familjefokus. Vi är båda socionomer med lång erfarenhet av socialt arbete med familjer.

Relationer är det vi arbetar med. Du och din familj är välkomna till oss oavsett hur gammal du är, om du identifierar dig som man, kvinna eller annat.

Nedan hittar du förhoppningsvis det du söker.  Om inte så hör av dig så hjälper vi dig.

Familjesamtal

Familjesamtal

Vi träffar dig och din familj för att prata om det som bekymrar er och försöker tillsammans hitta nya sätt att vara tillsammans så att ni känner er nöjda i er familj.

 

Familjesamtal

Parsamtal

Parsamtal

Alla nära relationer stöter på svårigheter emellanåt. Genom att träffas tillsammans med en utomstående parterapeut kan ni få hjälp att sätta ord på det som är svårt och därigenom få hjälp att förstå varandra och er själva bättre.

Parsamtal

Senior

Senior

Det är inte för sent att ha trygga och bra relationer.

Senior

Grupper

Grupper

Varför ska man vara ensam när man kan vara flera? Att vara förälder är inte enkelt varje dag och för många känns det bra att träffa andra föräldrar för att prata om sitt föräldraskap. Hur gör du? Hur blir det? Jag gör såhär, detta funkar för min familj...

Grupper

familjefokus.nu

Alla kan drabbas av våld eller hot om våld

Oavsett hur våldet ser ut, om du är barn eller vuxen, finns det hjälp att få. Titta på din kommuns hemsida, sök på brott, hot, våld. Är det akut ring 112.