Prata om föräldraskap

i lugn och ro i er föräldragrupp

Vill ni ge era föräldrar möjlighet till samtal och reflektion kring sitt föräldraskap? Familjefokus erbjuder er olika möjligheter som främjar kontakten mellan föräldrar och ger dem möjlighet att prata om och reflektera över sitt föräldraskap.

Familjeokus har sedan 2016 varit anlitade som föreläsara av "Gott föräldraskap" och har nu inför höstterminen 2021 samlat ihop några av de frågor och funderingar föräldrar har rörande sitt föräldraskap. Det resulterade i en film på 30 minuter.

Filmen har tre teman där ni tittar på ett tema i taget för att sedan pausa och diskutera utifrån givna frågeställningar.

movie-918655_1920

Du som ska hålla i föräldramötet och vara ansvarig för filmvisning och diskussion får en tydlig handledning av oss via Teams samt en skriftlig handledning.

Till föräldrarna kommer en sammanfattande hand-out att dela ut efter föräldramötet.

 

För att boka och för ytterligare information kontakta oss!

Våra kontaktuppgifter hittar du här

Gott föräldraskap

för trygga relationer

Budskapet är enkelt att ta till sig; att vara tillsammans lägger grunden för en trygg och stark relation. Efter många år av arbete tilsammans med familjer vågar vi påstå att alla vi möter vill ha goa stunder tillsammans med barnen. Det är egentligen inte svårt. Det som blir svårt är hur och när tid tillsammans ska hitta en plats i vardagen mellan allt annat som tar tid.

Med "Gott föräldraskap" vill vi lyfta alla de stunder ni redan har tillsammans. Vi vill sudda bort föreställningen om att stunder tillsammans kräver enorma resurser av tid, pengar och energi.

Ni kan välja bland olika teman på vår föreläsning. Har du förslag på andra teman som är aktuella för er på er förskola, i er föräldragrupp? Hör av dig, det vill vi gärna höra mer om!

Tid tillsammans
Tid tillsammans

Gott föräldraskap - tid tillsammans

Gott föräldraskap - stress

Gott föräldraskap - konflikter

Alla föreläsningar är på 1,5 timme. Ni kan välja att bjuda in oss till er på ett traditionellt föräldramöte eller varför inte ha föräldramötet ute som ett "walk´n´talk"? Naturligtvis finns det även möjlighet att ses på länk.

Kontakta oss för bokning och diskussion om upplägg som passar er.

Kontaktuppgifter hittar ni här