God fortsättning!

januari 23, 2018 familjefokus.nu No comments exist

Ett år har gått och det har gått i en rasande fart tycker vi. Det startade i Vittskövle i november i fjor då vi träffade tio pedagoger för ett samtal om oro. Mötet i Vittskövle gav mersmak som tog oss ut på en resa runt om i Skåne, Halland och södra Småland för att träffa både pedagoger och föräldrar. Samtalen har handlat om föräldraskap och hur vi som föräldrar och personal kan se och finnas till hjälp för våra barn. Vi har även haft ett gott samarbete med Tingsryds kommun där vi haft uppdrag som familjebehandlare. 
Under året har vi utökat vår verksamhet så att vi från årsskiftet erbjuder handledning till yrkesverksamma socialarbetare, pedagoger och andra i människovårdande yrken. 
Ytterligare en nyhet för det kommande året är att vi kommer att kunna erbjuda familjesamtal, föräldrastödjande samtal och handledning i lokaler i centrala Malmö. 
Vi på Familjefokus vill tacka alla föräldrar, pedagoger och socialarbetare vi träffat under året och som genom ert stora engagemang  gett oss energi att fortsätta vår resa. Vi ser fram emot en spännande vår och hoppas på nya möten med både nya och gamla kontakter. Vi ses!/Sara och Karin

Från det ena till det andra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *