Vad vi erbjuder förskolor och skolor

Här har vi samlat det vi tror att ni som arbetar på förskola och skola kan vara intresserade av. Hittar ni inte det ni söker så tveka inte att kontakta oss!

Våra tjänster

Vi har tjänster både till dig som arbetar på förskola och förskola men även tjänster riktade till de familjer , barn och föräldrar ni möter.

Familjesamtal

Att det uppstår bekymmer och svårigheter i en familj är normalt, men ibland är svårigheterna så stora att man kan behöva ta hjälp utifrån. Då kan familjen få hjälp genom samtal.

Läs mer om familjesamtal

Parsamtal

Få relationer lever och överlever på minnen och kärlek allena. En parrelation behöver omsorg, den förändras i takt med att ni som personer förändras. Att ta hjälp av en samtalsterapeut är en god ide oavsett om ni vill fortsätta tillsammans eller var för sig.

Läs mer om Parsamtal

BIld av <a href="https://pixabay.com/sv/users/ponce_photography-2473530/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=1445054">Aline Ponce</a> från <a href="https://pixabay.com/sv/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=1445054">Pixabay</a>

Här hittar du våra föreläsningar, handledning etc

Läs mer