Välkommen in

IMG_4904 (2)

Unika samtal

Hos oss på Öved finns utrymme för samtal och reflektion i en miljö som ger sparsamt med yttre intryck. Här hör du fåglarna och vinden och en och annan bil som kommer till parkeringen. Stadens ljud och larm finns inte här.

I vårt rum, som i sig inte är särskilt märkvärdigt, har vi skapat en plats för dig där du tillsammans med din partner och familj får tid och rum för samtal. Precis som att varje relation och familj är unik blir varje samtal unikt. Tillsammans utforskar vi hur er relation ser ut och fungerar och skapar utifrån det förutsättningar för förändring som håller över tid.

Familjefokus har inte lång väntetid och har möjlighet att ta emot nya par och familjer.

Förutom samtal till privatpersoner vänder vi oss till skolor, förskolor och socialtjänst med ett varierande utbud av tjänster. Titta uppe i menyn för att hitta rätt.

Det går alltid bra att ta kontakt på telefon eller e-post. Här hittar du våra kontaktuppgifter...

Om oss

Sara och Karin

Här är vi, Karin och Sara. Vi är socionomer med lång erfarenhet av familjearbete och har genom åren fyllt på med olika utbildningar inom socialt behandlingsarbete.

I början av 2000-talet träffades vi i Staffanstorp där vi båda arbetade som familjebehandlare i kommunens öppenvård.

Karin har förutom sin inriktning på de yngre barnen och deras familjer nu även stort intresse och kunskap i att hjälpa par att komma vidare i sin relation. Antingen det är i en framtid tillsammans eller var för sig.

Sara har oftast fokus på de äldre barnen, tonåringar och deras familjer. De senaste åren har hon nördat ner sig i relationerna mellan hem och skola och i de fall det är aktuellt, även hem-skola-socialtjänst. Ett sätt att arbeta för goda relationer är genom handledning till personalgrupper och Nätverksmöten.

Tillsammans tycker vi att vi kompletterar varandra och har väldigt roligt ihop i vårt arbete. Vi är aldrig ensamma även om vi inte alltid är på samma ställe samtidigt.

Hör av dig till oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda er. Här kommer du till våra kontaktuppgifter.

//Sara och Karin