Nytt och aktuellt

girl-516341_1920

Närvarande föräldraskap

En kurs för ökad närvaro på distans

Välkomna till en kurs i närvarande föräldraskap!

Tillsammans med oss får du möjlighet att utforska ditt föräldraskap och öka förståelsen för både dig själv och ditt barn.

Vår vän Christel Lilja ger dig insikt i hur mindfulness och träning i medveten närvaro kan bidra till att ge dig och din familj bättre förutsättningar att hantera vardagens stress. Läs mer här...

retro-1483781_1920

Det är inte för sent

att få en bättre relation till sitt barn

När vi arbetar med familjer ligger fokus på relationen mellan föräldrar och barn i åldrarna 0-18 år. Men vi har märkt att det inte alls är ovanligt att relationen mellan föräldern och mor/farföräldrarna är trasslig och att det påverkar hur det är att vara förälder till sina egna barn.
Under åren som gått har vi sett att samtal kan var till stor hjälp och att det inte är för sent så länge alla fortfarande finns hos oss. Vi har insett att det är många föräldrar med vuxna barn som skulle vilja ställa till rätta men som har svårt att vet hur. Hur börjar man prata om det som varit som ett skoskav i relationen under många år?
Börja med att kontakta oss så hjälps vi åt att hitta ett sätt att prata om det som varit så att ni ska kunna vara tillsammans nu, utan skav.