Öka närvaron på din arbetsplats

samtal som både du och din personal tjänar på

Tillsammans med Carina Jönsson, CJ Consulting vill vi prata om hur det går att förebygga ohälsa och sjukskrivningar genom samtal. Carina har lång erfarenhet av arbetsledning och tillsammans med vår kunskap om nära relationer vill vi erbjuda er en föreläsning om hur medarbetare och verksamheter befinner sig i ett komplext system som påverkar och påverkas av varandra.

Läs mer om och boka din föreläsning här

Flytta ihop - Flytta isär

och allting där emellan

Vi ger dig tips och råd på vad du behöver tänka på innan känslorna lägger sitt filter över dina viktigaste beslut.

Kanske är du på väg in i ett nytt samboskap, eller står du i ett vägskäl där du funderar på om det är dags att bryta upp eller stanna kvar? Kanske ska ni bli föräldrar?

Alla dessa förändringar innebär mycket känslor och mitt i dessa känslor behöver ni hålla huvudet kallt och fatta kloka beslut!

Tillsammans med Advokaterna A&Partners och fastighetsmäklare by Mogensen Fastighetsbyråger vi er en kväll där vi pratar om just dessa processer av känslor och beslut, och ger råd och tips utifrån vår unika profession.  För intresseanmälan och information kontakta oss via mail

barn spelar fia med knuff

Gott föräldraskap

En kväll med knep för enklare föräldraskap till föräldrar med barn i förskoleåldern

Kan jag påverka mitt barns självkänsla?  Hur ska jag göra när barnen bråkar med varandra?  Är det normalt att vi tjafsar om nästan allt?   Är det normalt att jag vill ta en paus? 

Familjefokus försöker besvara dessa frågor i sin föreläsning “Gott föräldraskap”. Under kvällen pratar vi om föräldraskapets utmaningar men även vilka fantastiska möjligheter till utveckling och glädje som döljer sig i vardagen. 

Vi vill att ni ska känna er stärkta i ert föräldraskap när ni går hem efter en träff med oss!

Välkomna till Kyrkohuset vid Öveds Kloster

NÄR?  Torsdagen den 27 januari 2022

VAR? Kyrkohuset vid Öveds kloster

TID?    kl 18.30-20.00

PRIS   100 kr/person 

Anmäl dig till: info@familjefokus.nu