Våra tjänster

För företag

Familjefokus arbetar med relationer på arbetsplatsen och i privatlivet för att förebygga negativ stress och dåligt mående.

För PRIVATPERSONER

Att det uppstår bekymmer och svårigheter i en familj är normalt, men ibland är svårigheterna så stora att man kan behöva ta hjälp utifrån

För skola

Till dig som arbetar på förskola eller skola erbjuder vi föräldramöten, föreläsningar och handledning till personal samt stödsamtal till föräldrar.

För SOCIALTJÄNST

Använd oss som ett komplement till er öppenvård. Vi har inga långa väntetider och tar emot alla typer av familjer. Omfattning och utformning av insats varierar beroende på familjens behov.

Med kärleken som grund

Med kärleken som grund

Sätt dig bekvämt tillsammans med din partner och låt Karin Herrlander och Stina Pettersson ta er med på en upptäcktsfärd i er relation!

Med deras kunskap och erfarenhet av bonusfamiljer och parrelationer kommer ni att lära er mycket nytt om varandra och om era egna behov och känslor. Allt levereras med Karin och Stinas värme och humor rakt hem till er där ni sitter tryggt tillsammans.

I vardagen är det lätt att parrelationen får stå tillbaka för alla andra ”måsten” och kanske är den enda egentid ni har tillsammans som par, den där spa-resan eller årsdags-daten en gång om året. Varför blir det så? Hur kan den person du en gång inte kunde få nog av helt plötsligt bli den du ägnar minst intresse och tid åt? Och vad tycker du om att ha sin partner som sin bästa vän, är det bra eller inte bra?
”Det är inte brist på kärlek, men brist på vänskap som skapar olyckliga äktenskap.”

Freidrich Nietzsche

När? Den 27 april

Tid? kl 10 -16

Var? Digitalt


Kostnad? 1295 kr/par

Unna er en dag tillsammans för att på riktigt grotta ner er i det viktigaste ni har, er relation. Dagen bjuder på föreläsningar varvat med olika övningar som kommer att locka fram det bästa ur er själva och er partner. Ni kommer att få en dag full av igenkänning, skratt och nya insikter. 

Varmt välkomna med er anmälan till Karin Herrlander


Om arrangörerna

Jag heter Karin Herrlander och är socionom. I hela mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat med familjer med barn, där mest fokus legat på barn i ålder 0-12 år.
Min yrkestitel har ofta varit familjebehandlare och min inriktning har legat på föräldraskapet.
För några år ville jag fördjupa mina kunskaper kring familjen och dess utmaningar. Jag  vidareutbildade mig därför till familjeterapeut.

Jag startade Familjefokus 2016 där jag i huvudsak jobbar med par som har svårt att hitta rätt i sin relation och som behöver få hjälp att förbättra sin kommunikation.

Jag heter Stina Pettersson och är socionom. I mitt yrkesliv har jag arbetat med barn och familjer.
Jag vidareutbildade mig till Bonusfamiljsterapeut. Idag arbetar jag med enskilda och par som lever i en ombildad familj eller i en parrelation som vill få stöd i sin relation utifrån de unika utmaningar som finns i en bonusfamilj.
För tolv år sedan startade jag Familjeträdet AB där jag även utbildar kommuner och organisationer i området bonusfamiljer genom föreläsningar och föräldraskapsprogram.