Våra tjänster

För företag

Familjefokus arbetar med relationer på arbetsplatsen och i privatlivet för att förebygga negativ stress och dåligt mående.

För PRIVATPERSONER

Att det uppstår bekymmer och svårigheter i en familj är normalt, men ibland är svårigheterna så stora att man kan behöva ta hjälp utifrån

För skola

Till dig som arbetar på förskola eller skola erbjuder vi föräldramöten, föreläsningar och handledning till personal samt stödsamtal till föräldrar.

För SOCIALTJÄNST

Använd oss som ett komplement till er öppenvård. Vi har inga långa väntetider och tar emot alla typer av familjer. Omfattning och utformning av insats varierar beroende på familjens behov.

Rädda liv

Rädda liv

Var med du också, den 14 april då Lindeshög Medical & Education lär oss rädda liv!

Enligt HLR-Rådet bör vi träna hjärtlungräddning varje år för att upprätthålla den livsviktiga kunskapen i att rädda liv. Därför har vi bjudit in Lindeshög Medical & Education till oss för att ge oss den kunskap vi behöver. Eftersom vi endast är två personer på Familjefokus finns det såklart plats till fler att ta del av detta. Vi får träna på hela scenariot, allt ifrån  medvetandekontroll, vad man ska tänka på när man ringer 112, till kompressioner och inblås och givetvis hur en hjärtstartare (AED) fungerar.

Var? Församlingshemmet vid Öveds Kyrka, Öved
När? 14 april kl 9 -12
Kostnad? 900 kr ex moms/person

Anmälan görs senast den 1 april till info@familjefokus.nu eller scanna qr-koden nedan.

Ange namn och kontaktuppgifter på deltagaren samt fakturaadress. Meddela även eventuella allergier då vi bjuder på fika.

Varmt välkomna till oss!